طرز پخت و آماده سازی اسنک میگو

مواد لازم

  • ۲۰ – ۲۴ عدد میگو
  • ۲ حبه سیر
  • ۸ عدد نان تست
  • ۱۰۰ گرم قارچ ریز شده
  • ۴ ورقه پنیر پیتزا
  • مقدار کافی و دلخواه آویشن (برای عطر بخشیدن)
  • مقدار کافی فلفل و نمک

طرز تهیه اسنک میگو با طعمی فوق العاده

ابتدا میگوها را تمیز و بعد خرد نمایید. ( آنها را به ۴ – ۵ بخش قسمت نمایید). مقداری روغن را درون تابه ریخته و بر روی حرارت قرار بدهید تا به خوب گرم گردد. سپس میگوهای ریز شده را درون تابه بریزید و همراه با روغن تفت بدهید تا سرخ شود.

سپس سیر را رنده کرده و درون تابه اندک تفتی بدهید. قارچ را درون تابه ای دیگر تفت داده و سرخ کنید. نمک را افزوده و درب تابه را بر روی آن قرار دهید و با حرارت ملایم زمان دهید تا قارچ به آب بیفتد.

در این مرحله نوبت به افزودن فلفل و آویشن می رسد. بر روی نان تست مقداری سس قرمز ریخته و با استفاده از قاشق (پشت قاشق) آن را بر روی سطح نان پهن نمایید.

بعد قارچ را به ترکیب میگو و سیر بیفزایید و به هم بزنید. در نهایت هم ترکیب به دست آمده را بر روی نان تست سس مالی شده ریخته و قطعه ای پنیر بر روی آن قرار دهید.

اسنک ها را درون فری که کمی قبل با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا پنیر ذوب گردد.

و اما در صورت قصد پختن درون مایکروفر، آن را بر روی ۹۰۰ تنظیم نموده و برای زمانی ۰/۵ تا ۱ دقیقه درون آن قرار دهید تا پنیر ذوب گردد.

اگر هم می خواهید از ساندویچ ساز برای تهیه اسنک مورد نظر خود بهره ببرید، لازم است نان دیگری نیز بر روی اسنک قرار دهید و سپس درون ساندویچ ساز بگذارید.

مواد لازم

  • میگو             
  • نان تست
  • پنیر پیتزا
  • آووکادو
  • مقدار کافی و دلخواه آویشن (برای عطر بخشیدن)
  • مقدار کافی فلفل و نمک
  • مقدار نیاز و دلخواه ادویه
  • مقدار نیاز آبلیمو
  • مقدار نیاز روغن زیتون
  • مقدار نیاز کاهو

در این روش تهیه اسنک میگو، اندازه ها متناسب با ذائقه و دلخواه شما می توانند متفاوت باشند.

آموزش تهیه اسنک میگو با سس آووکادو

ابتا میگو را با مقداری فلفل و نمک، ادویه تند، روغن زیتون همراه آبلیمو درون تابه تفت بدهید.

آووکادو را کوبیده، نرم کرده و بر روی نان تست قرار دهید.

حالا برگ های کاهو را نیز بر روی آن بگذارید و میگوهای سرخ کرده را نیز بر روی کاهوها بگذارید. در نهایت همراه با مقداری پنیر میل نمایید.

در صورت تمایل می توانید به جای پنیر لبنی معمولی، از پنیر پیتزا استفاده کنید و آن را درون فر قرار دهید تا پخته گردد